Franchise Consultancy Services

Wij adviseren en bieden klantgerichte oplossingen.

Franchise Consultancy Services (FCS) is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in franchise en andere vormen van strategische samenwerking tussen bedrijven en organisaties.

FCS adviseert en begeleidt met name startende franchisegevers, gevestigde franchiseketens en ondernemingen die willen groeien. Deze ondernemingen willen efficiënter groeien door samen te werken met andere bedrijven. Daarnaast adviseren wij (kandidaat) franchisenemers.

Bij iedere zakelijke samenwerking zijn het bedrijfsmodel en de juridische afspraken/omgeving van het zakendoen onlosmakelijk van elkaar verbonden zijn.

Het (re)organiseren van ieder bedrijfsconcept of franchiseformule, de strategische samenwerking en (grensoverschrijdende) expansie kent zijn voorwaarden en kritische succesfactoren. Door onze ervaring en kennis bij een groot aantal ondernemingen (MKB en concerns) weten wij als geen ander bedrijven en (franchise)formules adequaat te adviseren.

Referenties: gevestigde en startende franchisegevers en franchisenemers in diverse sectoren. Organisaties die grensoverschrijdend zaken doen maken ook gebruik van onze dienstverlening.    

 


Vernieuwd bedrijfsmodel: effectief advies en oplossingen bieden...

Door veranderende marktomstandigheden hebben wij ons bedrijfsmodel aangepast. In onze adviespraktijk gaan wij verder dan adviseren. Wij denken met bedrijven mee in termen van oplossingen. Onze klanten willen steeds meer effectieve oplossingen.


Visie    

FCS biedt uw onderneming deskundig franchise advies, vertaald in praktische klantgerichte oplossingen. FCS werkt marktgericht en met een klantgerichte aanpak. Dit betekent alert zijn op ontwikkelingen in de markt, waarbij ons werk erop gericht is de prestaties van onze cliënten blijvend te verbeteren. Wij staan u en uw onderneming bij met deskundig franchise advies, waar u daadwerkelijk iets aan heeft.


Resultaat voor u

Onze cliënten waarderen ons vanwege onze service, betrouwbaarheid, het oplossen van acute problemen en expertise. Daarom streven wij dag na dag naar het beste resultaat voor u en uw organisatie. 

Werkt u met FCS, dan profiteert u van de specialistische kennis en ervaring en van direct persoonlijk contact. U heeft één aanspreekpunt, die u en uw organisatie kent. Jeroen Janssen coördineert de dienstverlening voor cliënten.

Ons team bestaat uit Jeroen Janssen en Bob Wielenga.

 

Mr. H.G.A.J. (Jeroen) Janssen is franchise & licentie professional:

• heeft meer dan 20 jaar praktijkervaring op het gebied van franchising en andere vormen van commerciële samenwerking;
• adviseert en begeleidt startende en bestaande franchiseketens bij de opzet, opbouw en reorganisatie van de franchiseorganisatie;
• adviseert en ondersteunt de individuele franchisenemer en  franchisenemers die zich verenigen;
• adviseert en ondersteunt (buitenlandse) franchisegevers bij grensoverschrijdende vormen van samenwerking en
• adviseert advocaten, notarissen en (franchise)consultants bij hun franchise dossiers.

Hij is lid van de International Franchising Committee van de International Bar Association.

Hij was tot vanaf 2001 tot 2014 lid van de juridische commissie van de Nederlandse Franchise Vereniging en geassocieerd lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.

 

Mr. B.E. (Bob) Wielenga heeft ruim 20 jaar ervaring in de fiscaal-juridische dienstverlening en het projectmanagement.

Hij was werkzaam voor onder meer PriceWaterhouseCoopers te Amsterdam en de Rekenkamer Amsterdam en Zaanstad.
Hij houdt zich bezig met het vertalen van bedrijfsconcepten in franchiseformules en het organiseren van bedrijfsoplossingen voor (franchise)organisaties.

 

 

 

 

FCS werkt samen met andere zakelijke partners, waaronder partners in design en communicatie en in de financiele dienstverlening. Daarnaast werken wij samen met (buitenlandse) advocaten.

FCS gaat in het vernieuwde bedrijfsmodel, meer samenwerken met andere zakelijke partners die hun expertise toevoegen. De markt vraagt om uitbreiding van ons team.

Indien u als zakelijke partner wil deelnemen in FCS of in het Franchise.nl portaal kunt u contact opnemen met Jeroen Janssen.

Franchise Consultancy Services. FCS biedt Advies, Support & Solutions